Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

"Ο Μέγας Καραγκιόζης" στο "ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος"...

"Ο Μέγας Καραγκιόζης" αντιμετωπίζει (για 12η φορά φέτος) "το καταραμένο φίδι" στον πολυχώρο εκδηλώσεων "ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος", στον Βιρό Κέρκυρας, σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στις 9 το βράδυ. Η παράσταση δίνεται για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Βιρού, για τους γονείς τους και για όσους καλούς φίλους το επιθυμούν.

Το αυγό του φιδιού έσπασε… Το Τέρας σκορπά τον τρόμο και τη βία σε Ανατολή και Δύση. Ποιος θα τολμήσει να αντιμετωπίσει το θεριό και να φέρει πάλι τη γαλήνη στο φωτισμένο πανί του μπερντέ; Αυτά κι άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν στην παράσταση όπου ο Καραγκιόζης ως ήρωας – Λαός θα «βάλει το μακρύ του χέρι» για να πολεμήσει το τρομερό Φίδι.

Είσοδος ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

Συντελεστές της παράστασης (ομάδα ΚουμΚουΑρτ):
Πίσω από το πανί: Κολοβού Αφροδίτη, Κροκίδης Νίκος, Κώτσης Παύλος, Μπουργουτζής Ηλίας, Πουλόπουλος Γιάννης, Χουλάκη Ντίνα.
Πίσω από τις νότες: Καπουράνης Δημήτρης (μπαγλαμαδάκι), Μωυσιάδης Ιάκωβος (τρίχορδο μπουζούκι, τραγούδι), Νανάς Δημήτρης (κλαρίνο), Πρίφτης Γιώργος (ακορντεόν), Σίλλας Ηλίας (κιθάρα), Σκαρτσίλας Παναγιώτης (κρουστά).


Η παράσταση ανεβαίνει και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στις 9 το βράδυ στην πλατεία του χωριού Βουνιατάδες της Κέρκυρας με ελεύθερη είσοδο (διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Βουνιατάδων).